Izvlačenja i dobitnici

Izvlačenja u okviru jesenjeg kruga nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2021 biće organizovana svake subote od 18. septembra do 23. oktobra, na prvom programu RTS-a sa početkom u 18:00. U izvlačenju pojedinačnog kola nagradne igre učestvuju sve koverte koje su blagovremeno pristigle na adresu Uzmi račun i pobedi 2021. Koverte koje su blagovremeno stigle na traženu adresu i nisu izvučene u nekom od izvlačenja, učestvuju u narednom, sve do poslednjeg izvlačenja. Izvučeni dobitnik mora u potpunosti ispuniti sve uslove za učešće navedene u pravilima nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2021 kako bi dobio nagradu.
 
II krug - Prvo izvlačenje 18. septembra 2021.

Od početka nagradne igre do prvog izvlačenja jesenjeg kruga pristiglo je 8.331.534 koverata. Izvučeno je pet dobitnika automobila Fiat 500L, a najsrećniji je bio dobitnik stana u Zemunskim kapijama.

DOBITNIK MESTO NAGRADA
Tihomir Stojković Boleč Trosoban stan površine 70,94 m2 u prizemlju objekta H na lokaciji Zemunske kapije u Beogradu
Goran Radojković Novi Sad Automobil Fiat 500L 1,4 95 КS
Dragica Petrović Zrenjanin Automobil Fiat 500L 1,4 95 КS
Andrea Vajda Horgoš Automobil Fiat 500L 1,4 95 КS
Momčilo Krstić Beograd Automobil Fiat 500L 1,4 95 КS
Milan Jovanović Novi Beograd Automobil Fiat 500L 1,4 95 КS
 
Način objavljivanja rezultata nagradne igre i preuzimanje nagrade

Vlada Republike Srbije, kao Priređivač nagradne igre, zadržava pravo da naknadno proveri ispravnost fiskalnih računa i slipova koverata koje su regularne, kod prodavca ili banke preko koje je obavljena kupovina, kao i to da li su dobitnici punoletni stanovnici Srbije i nisu zaposleni u Kabinetu predsednice Vlade Republike Srbije, Generalnom sekretarijatu Vlade Republike Srbije, Ministarstvu finansija, Republičkoj direkciji za imovinu, Upravi za igre na sreću, Poreskoj upravi, JP Pošti Srbije, Državnoj lutriji Srbije i NALED-u. Ukoliko Komisija utvrdi neispravnost koverte po svim pravilima koja su propisana Pravilima nagradne igre - prvi krug 2021 učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u nagradni fond. Imena dobitnika nagradne igre svakog pojedinog izvlačenja, biće objavljena u dnevnom listu ''Politika'' u roku od 5 dana od dana svakog izvlačenja dobitnika, kao i na internet stranici nagradne igre www.uzmiracun.rs.

Priređivač se obavezuje da omogući dobitnicima preuzimanje potvrde o dobitku nagrade i uputstvo o preuzimanju nagrade u prostorijama objekta u ulici Nemanjina br. 22- 26, u Beogradu, u roku od 30 dana od dana objavljivanja imena dobitnika u dnevnom listu "Politika".

Dobitnici nagrada u Nagradnoj igri su dužni da u roku od 60 dana od dana objavljivanja imena dobitnika u dnevnom listu „Politika“, preuzmu nagradu u skladu sa uputstvom dobijenim od strane Priređivača.