Izvlačenja – drugi krug

Od 7. aprila do 5. maja 2018, koliko traje drugi krug nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2018, biće organizovana četiri javna izvlačenja nagrada:

  • Prvo izvlačenje 7. aprila 2018, na Prvom programu RTS-a od 17.30h
  • Drugo izvlačenje 14. aprila 2018, na Prvom programu RTS-a od 17.30h
  • Treće izvlačenje 21. aprila 2018, na Prvom programu RTS-a od 17.30h
  • Četvrto izvlačenje 28. aprila 2018, na Prvom programu RTS-a od 17.30h

U izvlačenju nagrada nagradne igre učestvuju sve koverte koje su blagovremeno pristigle na adresu Uzmi račun i pobedi 2018.

Koverte koje ne budu izvučene u nekom od izvlačenja u prvom krugu tokom marta, imaju pravo da učestvuju u izvlačenjima nagrada drugog kruga nagradne igre u aprilu 2018.

Koverte koje su blagovremeno stigle na traženu adresu i nisu izvučene u nekom od izvlačenja, učestvuju u narednom, sve do poslednjeg - osmog izvlačenja drugog kruga nagradne igre.

Način objavljivanja rezultata i preuzimanje nagrada

Spisak dobitnika nagrada biće objavljen u dnevnom listu Politika u roku od pet dana od dana svakog izvlačenja i na internet stranici nagradne igre www.uzmiracun.rs.

Priređivač nagradne igre se obavezuje da sve dobitnike nagrada telefonskim putem obavesti o načinu preuzimanja i realizaciji nagrade.

Dobitnicima stanova i automobila Priređivač će uručiti uputstvo o preuzimanju nagrade i potvrdu o dobitku u roku od 30 dana od dana objavljivanja imena dobitnika u dnevnom listu Politika.

Dobitnik stana i automobila je dužan da se u roku od 60 dana od dana objavljivanja imena dobitnika u dnevnom listu Politika preuzme nagradu u skladu sa uputstvom dobijenim od strane Priređivača.

Nagradu vaučer za kupovinu, Priređivač će uručiti dobitnicima preko kurirskog servisa Pošte Srbije Post express u roku od 60 dana od dana objavljivanja imena dobitnika u dnevnom listu Politika. Uručenje nagrade – vaučer za kupovinu, vršiće se lično dobitniku koji potpisuje potvrdu o prijemu.

Momentom preuzimanja nagrade od strane dobitnika smatraće se da je Priređivač u potpunosti ispunio obaveze prema dobitniku predviđene Zakonom o igrama na sreću i pravilima ove nagradne igre.