10.03.2018.

Drugo izvlačenje - Uzmi račun i pobedi 2018

Drugo izvlačenje - Uzmi račun i pobedi 2018

Drugo izvlačenje nagrada u novom ciklusu nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2018, održano je u subotu 10. marta 2018. na Prvom programu Radio-televizije Srbije.

U izvlačenju učestvovali su fiskalni računi i slipovi koji su pristigli do petka, 9. marta 2018. kao i koverte poslate za prvo izvlačenje. Dobitnika stana izvukao je proslavljeni fudbaler Ivica Kralj, a pevačica Lena Kovačević i glumac Aleksandar Radojičić obradovali su dobitnike 12 automobila marke FIAT 500L. Pevačica i glumica Snežana Savić i glumac Aleksandar Srećković Kubura izvukli su dobitnike robnih vaučera Tehnomanije, dok su dobitnike robnih vaučera Gomex izvukli glumci Lena Bogdanović i Miki Damjanović.

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić i Dragana Ilić iz NALED-a bili su gosti emisije i govorili su o reformi inspekcijskog nadzora, uspostavljanju nove elektronske platforme za inspektore kao i o značaju prijavljivanja nepravilnosti u oblasti poreskih malverzacija. Zaključili su da je uloga građana u inspekcijskom nadzoru od velikog značaja jer aktivnijom ulogom i prijavljivanjem nepravilnosti građani proširuju obuhvat inspekcije i smanjuju obim sive ekonomije.

Nagradni fond drugog izvlačenja nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2018 uključuje dvosobni stan površine 52.53 metara kvadratnih u naselјu Braće Jerković – „Padina“ u Beogradu, 12 automobila FIAT 500L, 20 robnih vaučera koji se mogu iskoristiti u prodajnim objektima Gomex-a i Tehnomanije.

Tokom izvlačenja robnih vaučera Tehnomanije i automobila FIAT 500 L, izvučene su dve koverte koje su komisijski diskvalifikovane kao nevažeće. Koverat koji je poslala Milka Matić iz Kumodraža ne ispunjava uslove zato što nije naveden broj telefona pošiljaoca, a koverat koji je poslao Saša Stanić iz Šapca nije važeći jer je sadržao 9 ispravnih računa i 1 račun na iznos manji od 100 dinara.

Spisak potencijalnih dobitnika:

10 robnih vaučera prodajnih objekata Gomex:

 1. Ranko Kipić iz Pavliša;
 2. Miroslav Kandić iz Desimirovca;
 3. Radojka Prvulović iz Novog Beograda;
 4. Anđel Mihajlović iz Obrenovca;
 5. Suzana Vasić iz Užica;
 6. Tatjana Živković iz Pirota;
 7. Marko Stević iz Rakovice;
 8. Vlastimir Živić iz Jakova;
 9. Dragica Maćešić iz Petrovaradina;
 10. Borka Đekić iz Ledinaca.

10 robnih vaučera prodajnih objekata Tehnomanije:

 1. Milan Jakovljević iz Beograda;
 2. Marijana Stevanović iz Lapova;
 3. Stevan Rašić iz Rume;
 4. Stefan Đokić iz Niša;
 5. Zvonimir Volaj iz Zemuna;
 6. Željko V. Kovačević iz Rakovice;
 7. Gojko Spasojević iz Niša;
 8. Radmila Đorđević iz Batajnice;
 9. Ljiljana Veselinov iz Kostolca;
 10. Zoran Milić iz Kraljeva.

12 automobila marke FIAT 500 L Pop Star:

 1. Darko Cvetanović iz Deronja;
 2. Beba Đorđević iz Pirota;
 3. Roksanda Armankarević iz Laznice;
 4. Živa Bogaroški iz Zrenjanina;
 5. Ružica Velimirov iz Đurđeva;
 6. Jovan Pejčić iz Aleksandrovca;
 7. Nevenka Lazić iz Zrenjanina;
 8. Nebojša Mirković iz Leskovca;
 9. Vesna Cvetkoski iz Leštana;
 10. Margit Matatić iz Subotice;
 11. Milica Paunović iz Vranja;
 12. Stana Profirović iz Bora.

1 dvosoban stan u Beogradu:

 1. Uroš Protić iz Arilja.

Priređivač nagradne igre – Vlada Republike Srbije, kontaktiraće sve srećne dobitnike već u nedelјu, 11. marta i obavestiti ih o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja nagrada. 

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri. 

Ukoliko se utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu. Konačna lista imena dobitnika biće objavlјena u dnevnom listu Politika u sredu 14. marta, a spisak će biti objavljen i na internet stranici nagradne igre www.uzmiracun.rs

Dobitnici nagrada dobiće uputstvo o preuzimanju nagrada u roku od 30 dana od dana objavlјivanja u dnevnom listu Politika, dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavlјivanja dobitnika u Politici.