25.03.2018.

Četvrto izvlačenje – Uzmi račun i pobedi 2018

Četvrto izvlačenje – Uzmi račun i pobedi 2018

Četvrto izvlačenje u prvom krugu nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2018, održano je u subotu 24. marta na Prvom programu Radio-televizije Srbije.

U izvlačenju su učestvovali računi i slipovi koji su pristigli do petka, 23. marta 2018. kao i oni poslati za ranija izvlačenja, te je u bazenu bilo 5 miliona 754 hiljade 681 koverta. Dobitnike dva stana u Beogradu izvlačili su fudbaleri Partizana i Crvene Zvezde, Miroslav Vulićević i Nenad Milijaš. Automobilista Miloš Pavlović i reprezentativka Srbije u streljaštvu Andrea Arsović obradovali su dobitnike 14 automobila FIAT 500 L Pop Star. Mladi glumci Brankica Sebastijanović i Miloš Đurović izvukli su dobitnike 10 robnih vaučera Gorenja, dok su dobitnike 10 robnih vaučera Gomexa izvukli baletski umetnici Sonja Lapatanov i Nikola Tomašević.

Gosti emisije, ministar poljoprivrede Branislav Nedimović i direktorka tima za regulatornu reformu u NALED-u Jelena Bojović razgovarali su o suzbijanju sive ekonomije u poljoprivredi, ulozi države i regulativi u oblasti sezonskog rada.

Tokom izvlačenja robnih vaučera Gomexa i automobila FIAT 500L Pop Star, izvučene su dve koverte koje su komisijski diskvalifikovane kao nevažeće. Koverat koji je poslala Jasna Stanišić iz Beograda nije važeći zato što sadrži račun vrednosti manje od 100 dinara, a koverat koji je poslala Slavica Banković iz Zemuna nije važeći jer sadrži slip iz 2017.

Priređivač nagradne igre – Vlada Republike Srbije, kontaktiraće dobitnike i obavestiti ih o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja nagrada. 

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri.

Ukoliko se utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu. Konačna lista imena dobitnika biće objavlјena u dnevnom listu Politika u sredu 28. marta, a spisak će biti objavljen i na internet stranici nagradne igre www.uzmiracun.rs.

Dobitnici nagrada dobiće uputstvo o preuzimanju nagrada u roku od 30 dana od dana objavlјivanja u dnevnom listu Politika, dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavlјivanja dobitnika u Politici.