16.10.2021.

Izvučeni dobitnici nagradne igre

Izvučeni dobitnici nagradne igre

U petom izvlačenju jesenjeg ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021" dodeljeno je pet automobila "fijat 500L", a najvredniju nagradu, stan u beogradskom naselju Zemunske kapije, dobila je Ana Rmuš iz Vrbasa.

Srećne dobitnike nagradne igre iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije, sa 11.926.524 koverte, izvukao je muzičar Slobodan Trkulja.

Dobitnici automobila "fijat 500L" su Goran Purić iz Beograda, Dragomir Marinković iz Bojnika, Dragiša Obretković iz Trnjana, Veseljka Vuković iz Subotice i Darko Ignjatović iz Paraćina.

Izvlačenje je pratila Komisija, čiji su članovi Zoran Jovanović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Aleksandar Stanojović iz Narodne banke Srbije, Dragoslav Glišović iz Poreske uprave, Irena Raković iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i predsednica Komisije Stanija Višekruna iz Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije

Građane u ukupno šest jesenjih izvlačenja očekuju vredne nagrade: 30 automobila "fijat 500L" i osam stanova u Beogradu – sedam u naselju Zemunske kapije i glavna nagrada - stan u Beogradu na vodi.

U nagradnoj igri, koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Slanje koverata je potpuno besplatno.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2021".

Tokom leta, između dva kruga nagradne igre, sve vreme je bilo dozvoljeno slanje računa i slipova. Sve koverte, poslate od 15. aprila ove godine, učestvuju u svim izvlačenjima i tokom jeseni.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju im je i kontakt centar preko imejla kontakt@uzmiracun.rs, za sva dodatna pitanja i podršku.