14.03.2017.

Objavljena imena dobitnika iz prvog izvlačenja nagrada

Objavljena imena dobitnika iz prvog izvlačenja nagrada

U prvom kolu izvlačenja nagrada u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi” održanog u subotu 11. marta na RTS-u, izvučeno je 177 nagrada u vrednosti od 24.288.534,21 dinara.

Ovom prilikom izvučeni su dobitnici dvosobnog stana u Beogradu na lokaciji Braće-Jerković Padina, 12 automobila Fiat 500L, putovanje u Pariz sa kartama za Rolan Garos, letovanja u Grčkoj, kao i dobitnici preostale 161 nagrade među kojima su odmori na Zlatiboru i Staroj Planini, laptopovi Lenovo, Tesla televizori, tableti i mobilni telefoni, Gorenje i Beko bela tehnika, Braun blenderi, životno osiguranje Societe General i vaučeri za kupovinu u Gomex prodavnicama. Imena svih dobitnika objavljena su u utorak 14. marta 2017. u dnevnom listu Politika, kao i na stranicama priređivača www.mduls.gov.rs i nagradne igre www.uzmiracun.rs na stranici Dobitnici nagrada - Prvo izvlačenje.

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, kao Priređivač nagradne igre, zadržava pravo da naknadno proveri ispravnost fiskalnih računa i slipova koverata koje su regularne, kod prodavca ili banke preko koje je obavljena kupovina, kao i to da li su srećni dobitnici punoletni stanovnici Srbije i nisu zaposleni kod Priređivača nagradne igre, ili u Ministarstvu finansija, Poreskoj upravi, Državnoj lutriji Srbije, Republičkom sekretarijatu za javne politike i Nacionalnoj alijansi za lokalni ekonomski razvoj (NALED). Ukoliko Komisija utvrdi neispravnost koverte po svim pravilima koja su propisana Pravilima nagradne igre, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u nagradni fond. Od 14. marta 2017. pa u narednih 30 dana, srećni dobitnici treba da stupe u kontakt sa priređivačem radi dobijanja potvrde i uputstva o preuzimanju nagrada.