28.03.2017.

Poslednje izvlačenje nagrada u petak 31. marta na RTS-u

Poslednje izvlačenje nagrada u petak 31. marta na RTS-u

U petak 31. marta 2017, na prvom programu Radio televizije Srbije, od 17:45h, emitovaće se poslednje izvlačenje nagrada u okviru nagradne igre Uzmi račun i pobedi.

Pravo učešća imaće koverte blagovremeno stigle na traženu adresu i nisu izvučene u nekom od prethodnih izvlačenja, kao i nove koverte koje stignu do četvrtka 30. marta do 23 časa i 59 minuta.

U direktnom prenosu biće izvučeni dobitnici 14 FIAT 500L automobila, jednog putovanja u Njujork, dva putovanja u Pariz, četiri putovanja u Grčku, kao i dobitnik trosobnog stana u naselju Stepa Stepanović u Beogradu i dobitnik glavne premije, stan u izgradnji u naselju Beograd na vodi.

Izvlačenje ostalih 185 nagrada takođe će biti obavlјeno u studiju RTS-a i biće prenošeno putem live stream-a na sajtovima http://uzmiracun.rs i http://www.rts.rs. Ovom prilikom biće izvučeni dobitnici sledećih nagrada - odmor na Zlatiboru i Staroj Planini, laptopovi Lenovo, Tesla televizori, tableti i mobilni telefoni, Gorenje i Beko bela tehnika, Braun blenderi, životno osiguranje Societe General i vaučeri za kupovinu u Gomex prodavnicama.

Ovog petka, sreću donose poznati sportisti Davor Štefanek i Dejan Tomašević, glumci iz spotova „Uzmi račun i pobedi“ Vanja Nedelјković i Milan Pajić.

Regularnost postupka nadziraće petočlana Komisija u kojoj se nalaze predstavnici Ministarstva državne uprave, Ministarstva finansija i Poreske uprave, Ministarstva trgovine, turizma i usluga i kompanije Masterkard.