24.03.2017.

Treće izvlačenje nagradne igre „Uzmi račun i pobedi

Treće izvlačenje nagradne igre „Uzmi račun i pobedi

Bacač kugle, Asmir Kolašinac, desetobojac, Mihail Dudaš, strelkinja, Zorana Arunović i glumci Bora Nenić i Ivan Tomić podržali su Godinu borbe protiv sive ekonomije i biće naši poznati sportisti i glumci koji će obradovati građane u trećem kolu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“.

U sutrašnjoj, trećoj dodeli nagrada oni će iz ogromnog bazena, specijalno napravlјenog za ovu priliku, izvući srećne dobitnike dva stana u Beogradu, 12 automobila, putovanja u Nјujork, Pariz i Grčku. Izvlačenje će biti emitovano u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a u subotu, 25. marta od 17:45 časova.

U trećem izvlačenju biće dodelјeno 179 nagrada, ukupne vrednosti 31.298.239,59 dinara.

Izvlačenje ostalih nagrada takođe će biti obavlјeno u studiju RTS-a i biće prenošeno putem live stream-a na sajtovima http://uzmiracun.rs i http://www.rts.rs. Regularnost postupka nadziraće petočlana Komisija u kojoj se nalaze predstavnici Ministarstva državne uprave, Ministarstva finansija i Poreske uprave, Ministarstva trgovine, turizma i usluga i kompanije Masterkard.

Komisija prisustvuje izvlačenju i odmah nakon izvlačenja, vrši proveru ispunjenosti uslova definisanih Pravilima nagradne igre. Ukoliko Komisija ustanovi da bilo koja od izvučenih koverata ne ispunjava uslove za učešće u izvlačenju nagrade, izvlačenje koverata se nastavlјa sve dok se ne izvuče koverta koja ispunjava uslove.

Sve srećne dobitnike kontaktiraće Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave i obavestiti o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri i ukoliko utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.

Imena dobitnika biće objavlјena u dnevnom listu ''Politika'' u roku od 3 dana od dana izvlačenja, kao i na internet stranicama Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, nagradne igre www.uzmiracun.rs i Radio televizije Srbije.

Dobitnici nagrada dobiće uputstvo o preuzimanju nagrada u roku ne dužem od 30 dana od dana objavlјivanja u dnevnom listu “Politika“ dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavlјivanja u „Politici“.

Napominjemo da će sve koverte koje budu pristigle do 24. marta 2017. godine, do 23 časa i 59 minuta, učestvovati u trećem izvlačenju nagradne igre u subotu 25. marta. Sve koverte pristigle do navedenog vremenskog roka biće prenete iz Glavnog poštanskog centra do studija RTS-a uz obezbeđenje MUP Srbije.