18.03.2018.

Treće izvlačenje – Uzmi račun i pobedi 2018

Treće izvlačenje – Uzmi račun i pobedi 2018

U trećem izvlačenju nagrada, održanom u subotu 17. marta 2018, na Prvom programu RTS-a, izvučeni su dobitnici dvoiposobnog stana u Novom Sadu, 12 automobila Fiat 500L Pop Star i 20 robnih vaučera kompanija Forma Ideale i DIS.

Vredne nagrade, iz bazena sa 4 miliona 424 hiljade i 532 koverte, izvukli su fudbaler Milan Lane Jovanović, glumci Mina Lazarević i Andrej Pipović, džudisti Stefan i Nemanja Majdov, kao i studenti Fakulteta organizacionih nauka Rastko Damnjanović i Andrea Moskovljević.

Gosti emisije, potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, potpredsednik UO NALED-a i generalni direktor kompanije Gomex Goran Kovačević i direktor korporativnih poslova Japan Tobacco International, članice Saveza za fer konkurenciju Goran Pekez razgovarali su o tome kako siva ekonomija i nelegalna trgovina ugrožavaju prava potrošača i šta građani mogu da učine da se zaštite.

Tokom emisije izvučene su tri koverte koje su komisijski diskvalifikovane kao nevažeće. Dve koverte nisu ispunile uslove jer su sadržale fiskalne račune sa iznosom manjim od 100 dinara i jedna koverta nije važeća zato što nije naveden broj telefona pošiljaoca.

Priređivač nagradne igre – Vlada Republike Srbije, kontaktiraće dobitnike i obavestiti ih o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja nagrada. 

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri.

Ukoliko se utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu. Konačna lista imena dobitnika biće objavlјena u dnevnom listu Politika u sredu 21. marta, a spisak će biti objavljen i na internet stranici nagradne igre www.uzmiracun.rs.

Dobitnici nagrada dobiće uputstvo o preuzimanju nagrada u roku od 30 dana od dana objavlјivanja u dnevnom listu Politika, dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavlјivanja dobitnika u Politici.

 

 

Treće izvlačenje – Uzmi račun i pobedi 2018
Treće izvlačenje – Uzmi račun i pobedi 2018