Почео је други, јесењи круг наградне игре „Узми рачун и победи“. Прво извлачење биће одржано у суботу, 26. октобра, а последње у суботу, 23. новембра. Извлачење ће бити емитована уживо на РТС-у, суботом у 18 часова.

И у овом кругу биће одржано пет извлачења у којима ће бити додељено укупно десет станова у Београду, у насељу Земунске капије. Најсрећнији добитници биће награђени са два једноипособна, два двособна, пет трособних и једним четворособним дуплексом, а укупна вредност наградног фонда износи око 1,9 милиона евра (1.901.804,85 евра).

У наградној игри учествују сви рачуни који су учествовали и у првом кругу наградне игре, а нису извучени, као и рачуни који су послати у међувремену, по завршетку првог круга.

Укупно је до сада послато око 150 милиона рачуна (148.217.144), којима је додељено око 180 милиона јединствених кодова (179.242.706). Као и у првом кругу, и сада безготовинска плаћања могу донети двоструку шансу за добитак. Наиме, рачуни на којима је истакнуто безготовинско плаћање, уносом у апликацију аутоматски добијају два Јединствена кода, која равноправно учествују у извлачењима, а све у циљу борбе против сиве економије и подстицања безготовинског плаћања.